Herlig været på Vestlandet, antar at de fleste har tatt ferie eller hatt ferie. For en flott vær vi har fått. Har vært en perfekt dag vil jeg si, jeg begynte på torsdag å lese Omriss og har i dag bare fortsatt å lese Omriss av Rachel Cusk og liker den så langt veldig godt. I tillegg har jeg fortsatt Ellinor Oliphant har helt greit også igjen. Håper dere får gode lese stunder i utlandet eller innlandet.

Ha en god helg :)

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 28 svar.

Har lest ferdig nok en bok i serien Velkommen til museet, og denne heter Mytologium.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har nydelig vær her i Østfold i helgen. Det, kombinert med arrangementet Tall Ship Races i byen, har gjort at det har blitt lite lesing. Jeg holder på å lese 'Vindens skygge' av Carlos Ruiz Zafón. Den er litt trå å komme i gang med. Spesielt etter at jeg akkurat leste ut den veldig gode true crime boka 'Jeg blir borte i mørket' av Michelle McNamara. Håper helgen har vært fin for alle bokelskere!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Flott at store deler av landet har endelig fått litt god vær, det var på tide tenker jeg. Jeg har selv lest Vindens Skygge for noen år siden etter noen anbefalte meg boken som deres favoritt. Jeg husker hvor godt jeg likte boka selv og har den som favoritt i mange år. Også gøy med true crime bok.

Ha en god søndag videre :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helg - og nå til denne helgen gikk jeg ut i tre ukers sommerferie :-) DET er deilig det :-)

Jeg leser for tiden Macbeth av Jo Nesbø. Jeg liker den egentlig ikke så særlig godt. Men den fyller et punkt på leseutfordringen, så jeg skal nå fullføre den.

Men jeg reiser på tur nå i morgen tidlig, og da blir den igjen hjemme. Den er såpass stor og tung, og mørk, at jeg orker faktisk ikke å ta den med. Får lese den ferdig når jeg kommer hjem.

Med i bagasjen blir disse to:
Eleanor Oliphant og En ulastelig mann. Disse håper jeg skal bli fine bøker å lese på en solseng.

Ønsker dere alle en deilig sommerhelg :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sommerferie hørtes kjempe godt ut. Hva liker du ikke med boka? Jeg husker at jeg har lest den selv og endte opp med å like den middels selv da. Men kanskje noen av min kritikk kan også være noe du ikke liker med boka? Håper du får en fin ferie og godt å ha med noen bøker til solsengen, ha en god helg og ferie :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har sittet i sommervarmen og lest ut Jon Kalman Stefanssons "Historien om Asta"
Har bare en ting å si: Vakker!!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Godt med sommervarme og god bok, skal sette den på skal leselisten, ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei
Denne helgen holder jeg på med de syv søstre av Lucinda Riley. Er på ferie og glemte fremdeles meg av Jojo Moyes, men måtte kjøpe meg de to neste i serien av de syn søstre for de klarer jeg ikke legge fra meg. Kjøpte de på tilbud hos Norli. Men lesetørken er definitivt over noe jeg er veldig glad for

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Tilbud er noe av det beste på bøker jeg vet om. Kjekt når lesetørken er over og bøkene står klar for start, ha en god ferie og helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes heller det er noe av det beste på havrekjeks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fortsetter med "Medusas flåte", som jeg har holdt på med i nesten 14 dager nå. Det skal sies at jeg har lest fire bøker innimellom. Vet ikke hvorfor jeg sliter litt med denne, for den virker jo bra, lærerik og interessant, og godt skrevet.

God helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Noen bøker føler jeg tar og av til lenger tid, selv om de ikke nødvendigvis er dårlig skrevet. Men trenger av og til tid til å tenke gjennom, kunne gå tilbake, reflektere og vurdere det man har lest :). Håper du får en god lesning helg og helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har akkurat lukket en bok: "Små branner overalt" av Celeste Ng, en strålende og lett bok om store og alvorlige tema. Sommerbok, rett og slett, som også innleder ferien, og her er fortsatt mange bøker å velge imellom. Kanskje det blir "Tilbake til Lemberg" av Philippe Sands eller "Vi er her for å dra et annet sted. Reiseessays 2003-2016." Forfatter Geoff Dyer. Eller en av dem som jeg ikke begynte med forrige helg. Det er hipp som happ for den som har fire uker ferie foran seg. Og hipp som happ likner på lykke.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Little fires everywhere las eg i fjor, og hugsar ho godt! Den boka var betre enn eg først trudde for no, eit år seinare, hugsar eg alt veldig godt og tenker fortsatt på den boka som ei av fjorårets positive overraskingar

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Endelig sommer og utrolig godt med lettelse og gode bøker :) ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei, en skal ikke klage på leseværet utendørs nå. Leser William Shaw sin Fuglekikkeren, som er min fjerde krimbok siden i fjor sommer. De tre første var Peter May sin trilogi. Men det skal ikke bli noen vane å lese krim igjen, bøkene må tilby noe ekstra. Reiser på ferie i morra lørdag, Risør, Vestby og omegn de to første ukene, før hjemlige trakter får den siste uka. Tar med Shaw, er halvveis i boka, Anne Bitch sin Går Du Nå, Er Du Ikke Lenger Min Datter samt Tara Westover sin oppveksthistorie - som jeg egentlig skulle lest denne uka. Under turen sørøstover kjører jeg i badebukse, det fins et par fristende pytter i Telemark og Aust-Agder :-)

Fortsatt god ferie og sommer og alt det derre der, og ikke nøl med å lese dere helt vekk!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Herlig med sommerferie, håper du får en fin ferie og koser deg masse med bøkene :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg starta også på trilogien til Rachel Cusk, men eg klarte ikkje å like denne første boka, kjeda meg rett og slett. Veldig! Syntes det var ein god del interessante betraktninger, men det var ikkje nok handling og utvekikling til at eg klarte halde interessen oppe.

I dag starta eg på annen, av Simon Stranger og det er nok denne boka som vil oppta meg dei neste 4-5 dagane. Las dei første seksti sidene i ettermiddag og er så langt svært begeistra! Håper denne karen her hald frem med å skrive for eg vil ha meir!

Og ja, endeleg har sommaren kome te Vestlandet så i helga er planen å kome seg ut i fjellveggen å klatre litt! Elles ein lat heimehelg med grilling og latskap

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Gøy å høre forskjellige meninger fra hva andre lesere synes om boka. Veldig interresant. Håper du får en fin helg med boka /bøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har kastet meg over Shakespeare igjen og leser En midtsommernatts drøm. Dette er en fest av et stykke og den norske gjendiktningen av Øyvind Berg er sprudlende frisk. Planen er å avslutte kvelden med noen dikt av Halldis Moren Vesaas, men det blir Shakespeare til øynene glir igjen. Jeg er vel ikke alene om å våkne med briller på nesen og bøker i fanget?
På lydbok hører jeg Märkta för livet av Emilie Schepp. Det er en ny forfatter for meg, men virker til å være helt grei krim.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Kjekt med variasjon i lesning, håper du får en fin helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er mye ute i det fine været her på Vestlandet, men litt lesing blir det likevel. Har funnet frem Tarjei Vesaas sin novellesamling "Vindane". Er blitt anbefalt den av flere. Likte godt den forrige Vesaas boken jeg leste ("Fuglane"), og har god tro på helgens bok også. Vesaas skriver godt.
God helg til alle :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Eg las nettopp også Fuglane av Vestas, og tenker at eg vil lese meir av han. Likte fortellinga veldig godt! Korleis er Vindane mtp språk? Eg las ein gamal utgåve av Fuglane og språket var tidvis såpass gamalt og fjernt at eg trengte hjelp frå Google... heil OK å slå opp ord i blande, men det avbryter liksom litt av leseflyten

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kos deg med fin været og noveller :) ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skodda lette endeleg litt utpå ettermiddagen, så då blei det helgestemning her også. Eg driv og les The Winter's Tale av Shakespeare, som inngang til gjenfortellinga av same historia i Et gap i tiden. Ved siden av så har eg starta på Verdensteater av Thomas Reinertsen Berg, eit historisk oversyn over kart. Den lovar bra så langt.

Ut over det så er planen å late meg i helga. Grundig.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Perfekt helg tenker jeg, ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Været er upåklagelig, det er sikkert. Har begynt å lese om igjen de bøkene jeg har gitt full pott på terningen. Gjorde unna Stoner denne uka og nå skal jeg begynne på Uroens bok av Fernando Pessoa. Litt usikker på hvor mye lesing det blir, kommer antagelig noen feriebesøk i løpet av helgen.
God helg til alle, med eller uten bøker, i all slags vær.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Flott med fin vær og likte du Stoner ?:) Ha en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

SolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-Lise