Jeg er snart ferdig med Normal people av Sally Rooney. Ellers har jeg Last Chance Saloon av Marian Keyes liggende klar, men iden jeg har tenkt å spare til jeg reiser til Korsika neste uke. Noe sier meg at den er ypperlig ferielesning.

  • Så nå står jeg overfor et aldri så lite dilemma. Skal jeg starte på Englenes sorg av Jón Kalman Stefánsson? Dette er bok nummer to i trlogien om gutten. Leste første bok forrige uke, og likte den svært godt! Siden dette er bøker som krever en del timer på å komme gjennom, så er det mulig at jeg heller kikker på Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på av Per Egil Hegge.

"Problemet" er at jeg liker å fullføre bøker jeg har begynt på, og det er noe med det kalde, harde og strevsomme islandske livet på starten av 1900-tallet som ikke helt passer på ferie til solfylte Korsika... Men litt språkhumor, det skal funke fint!

Blir nok ferdig med Normal people på senga i kveld, så valget må uansett tas!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Mhm dilemma i lesning er noe gøyeste synes jeg. Den luksus og ha mye utvalg er bare et veldig stort pluss. Jeg tenker det kommer ofte helt ann på humøret, jeg må si at jeg synes Sofa til salgs hos dame som er myk å ligge på ville vært noe jeg ville lest nå på grunn av stemmingen med været og at tittelen rett og slett fenget meg. Håper du blir fornøyd med hvilket valg du tar :) ha en god helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

FragmenterCarolineTone SandvikTrygve JakobsenHarald KPär J ThorssonGVLene AndresenGrete AmundsenBoktimmyJulie StensethReadninggirl20Jostein RøysetKarianne KrogstadBjarneTor Arne MyklebustBjørg L.edgeofawordVildeIdamgeTanteMamieNils PharoLinnTor Arne DahlMariaRos-MariMari Nordø LommelunEli SeimBjørn  BakkenBjørn Erik Strand-HanssenKristine LouiseAnne-Stine Ruud HusevågMarianne KesselelmeTuridHegeFrode TangenThomas KlakeggJan Erik  Olsen