Hei! Jeg er ny her, og det er en ting jeg ikke skjønner. Når jeg søker på "En by i brann" (Garth Risk Hallberg") kommer bare en av de engelske utgavene opp. Men når jeg søker på ISBN på den norske, får jeg opp den også. (9788202448028) Bør ikke da begge utgavene komme opp når jeg søker på norsk tittel?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hei, og velkommen hit!
Hvis du skroller helt nederst når du får opp den engelske utgaven, finner du en oversikt over «Andre utgaver» hvor den norske utgaven også ligger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for det! :)
Og ja, jeg ser det nå. Synes fortsatt det er rart (og upraktisk) at den ikke kommer opp med én gang. Men fint at søk på ISBN funker, da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det er litt rart at der er slik på noen bøker. Jeg vet ikke hvorfor det blir sånn, for på de fleste så kommer den norske versjonen opp i øverste del av søkebildet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

FragmenterCarolineTone SandvikTrygve JakobsenHarald KPär J ThorssonGVLene AndresenGrete AmundsenBoktimmyJulie StensethReadninggirl20Jostein RøysetKarianne KrogstadBjarneTor Arne MyklebustBjørg L.edgeofawordVildeIdamgeTanteMamieNils PharoLinnTor Arne DahlMariaRos-MariMari Nordø LommelunEli SeimBjørn  BakkenBjørn Erik Strand-HanssenKristine LouiseAnne-Stine Ruud HusevågMarianne KesselelmeTuridHegeFrode TangenThomas KlakeggJan Erik  Olsen