Jeg forsøker å skaffe til veie "Den vidunderlige følelsen av frykt" av Mesterenes Mester-deltaker Karina Hollekim og medforfatter Odd Harald Hauge. Den er ikke i ordinært salg lenger og ikke tilgjengelig på finn.no Har noen tips til nettsteder som kan ha denne boka, eller som har stort utvalg av brukte bøker, alternativt om noen av dere her inne har denne og er villig til å selge den til meg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kan et alternativ være å kjøpe e-boka? Den selger de på ebok.no. Jeg hadde samme problemet med Stefan Sweigs "Verden av i går". Fant den ingen steder. Løsningen ble å investere i en Kindle og kjøpe e-boka. Kindle-kjøpet er muligens den beste investeringa jeg har gjort, og jeg var i utgangspunktet relativt skeptisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Personlig har jeg ikke noe i mot ebøker, mulig de også har den på ebokbib, men akkurat denne var tenkt som en gave.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

FragmenterCarolineTone SandvikTrygve JakobsenHarald KPär J ThorssonGVLene AndresenGrete AmundsenBoktimmyJulie StensethReadninggirl20Jostein RøysetKarianne KrogstadBjarneTor Arne MyklebustBjørg L.edgeofawordVildeIdamgeTanteMamieNils PharoLinnTor Arne DahlMariaRos-MariMari Nordø LommelunEli SeimBjørn  BakkenBjørn Erik Strand-HanssenKristine LouiseAnne-Stine Ruud HusevågMarianne KesselelmeTuridHegeFrode TangenThomas KlakeggJan Erik  Olsen