Aurelia er 8 år gammel da hun finner nyfødte Amy i snøen utenfor Hatville Court. Hun pakker babyen inn i kappen sin, og tar henne med til foreldrene. Charles og Celestina Vennaway er ikke vennlige mennesker, og de vil ikke ha denne babyen i hus, men Aurelia har en sterk vilje, og insisterer. Dermed vokser Amy opp i herskapshuset, men tiden der blir ingen dans på roser. Aurelias foreldre vil ikke se henne, og hun sover i grovkjøkkenet, men Aurelia, som er enebarn, føler at hun har fått en søster, og tar seg av Amy så godt det går.

Da Amy er tretten år, får Aurelia dødsdommen; hun har svakt hjerte, og kommer til å dø innen få år. Amy er knust, og etter begravelsen blir hun hjemløs. Aurelia har derimot tenkt på alt. Fra graven sender hun Amy ut på en skattejakt, som tar henne fra Hatville Court, via London, og til motsatt side av landet. I enden av reisen venter en overraskelse som skal endre Amys liv for alltid.

Spennende, fengende og godt skrevet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne Jensen