Jeg har vært borte fra lesehelgene i noen uker - jeg har vært en del på reise, og det har i det hele tatt vært ganske travle uker i det siste.

Men i kveld har jeg lest ferdig Fagre nye verden (tittelen på den nye oversettelsen) av Aldous Huxley. Denne hadde jeg ikke lest før, men den kan virkelig anbefales! Morsom, interessant, tankevekkende. Meget god!

Nå er jeg trøtt, og orker ikke lese mer i kveld. Men i morgen starter jeg enten på Toni Morrisons Elskede eller Are Kalvøs Hyttebok frå helvete. To vidt forskjellige bøker, så får jeg se i morgen hva som frister mest av humor eller alvor :)

Pinse og langhelg igjen - denne gang i hjemtraktene - så nå skal det bli god tid til lesing.

God tur til Split, Readinggirl, der er det flott :-) Og god helg til alle dere andre bokelskere :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tusen takk for det, det var en flott tur, håper du koste deg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg måtte inn å sjekke "Elskede". Den så jo meget interessant ut, så der fikk jeg ei bok til på leselista mi. Takk for det :) Den finnes som ebok også, ser jeg.
"Hyttebok frå helvete" er helt suveren, så gled deg til den!

God helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Toni Morrison er kanskje min største forfatterstjerne, og i kategorien favorittbøker fins så klart Elskede :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Åsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude Jensen