Helt frem til «D-dagen» følger jeg hovedpersonen. Heier på henne. Men fra og med side 101 blir det «too much». Etter det blir hovedpersonen reaksjonsmønster urealistisk for meg. Uspiselig. 221 sider. Jeg holdt vel innimellom på å ikke lese ferdig. Romanen Svikne dagar på 221 sider har ikke inspirert meg til å lese flere bøker av Elena Ferrante.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har nå snart lest ferdig Napolikvartetten for andre gang, og synes den er like fantastisk! Og jeg kjøpte faktisk Svikne dagar da den kom, - men jeg har ikke orket/giddet å lese den, etter at jeg har lest hva den handler om. Ikke flere skilsmissebøker på meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jøss, for andre gang. Da må du ha likt den godt. Som mange andre har gjort.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, - og den er nesten enda bedre andre gang! Så derfor håper jeg du ikke lar Svikne dagar drepe all Ferrante-interesse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Blir jo veldig nysgjerrig på bøkene nå. Jeg har nå nettopp kjøpt boken til James Wood "Slik virker litteraturen hos Bokklubben. Der er bl a Elena Ferrante tema, "i redigering av de eldre essayene og i et nytt essay, tar Wood inn over seg noen dominerende litterære trender de siste ti årene, og ser spesielt nøye på den nye realismen og den selvbiografiske trenden, og da med særlig vekt på Karl Ove Knausgård og Elena Ferrante. ".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det høres spennende ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Kristin F. JørgensenTrine S. AustbøCecilieJakob SæthreBoktimmyRandiAReadninggirl20VildeEmil ChristiansenErikElin SkjerengHarald KJulie StensethKristinSiv RønstadWenche VargasHildLadyOfTheBookskaroghMaikenHilde SReidun SvensliKetilMaria Festli EriksenAnne Berit GrønbechLeseaaseToveIngunn SRoger MartinsenalpakkaInger Johanne SæterbakkArcticDwarfsusannaMarius Theodor Yttri FjørtoftUnn BjørklundKristinLibraritas vDolly DuckAlice NordliTine Johnsen