Går ut i fra at alle her inne vet hva Deichman er. De som ikke vet det kan bare si fra så skal jeg si det. Av og til legger de ut bøker som de selger billig. Er det andre enn meg som har kjøpt bøker derfra? Kjøpte bøker der senest i dag. Hvertfall på Furuset og Stovner gjør de det.

På forhånd takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Ja, det er fin ordning som nok finnes på alle Deichmans filialer i Oslo. Jeg anbefaler ellers gjerne Kafé Åsen i Hans Nielsens gate 15 på Torshov. Her har en venneforening en bruktbokhandel og et middagstilbud hver torsdag i skoleåret. Pluss første lørdag i måneden. Innbundne bøker - også ganske nye - går for ca. 20 kroner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg jobber i et bibliotek og har gjennom årene dratt med meg alt for mange kasserte bøker hjem. En del drasser jeg senere med meg tilbake til biblioteket igjen og setter på salgstralla.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg trodde flere ville svare på dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg trodde du ville takke for svaret jeg ga deg tidligere om spørsmål vedrørende filosofi. Så, du kan jo begynne med å vise en viss interesse for de svarene du får.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde interesse av innlegget du svarte på om filosofi. Jeg skrev jo "På forhånd takk". Sier takk en gang til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, vel. Da er det greit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har vi ikke Deichman i Tønsberg, men Tønsberg og Færder Bibliotek gjør det samme. Men jeg bruker biblioteket for ikke å få hjemmet oversvømmet av bøker, så jeg har kjøpt bare noen få.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Gladleseranita grindeLillian WhitingMads RageTor GeirPirelliEngelinGVErlend Haugen  VikhagenMcHempettTove Obrestad WøienHilde VrangsagenMartinenLinda RastenKarina HillestadBoktimmyAstrid Terese Bjorland Skjeggeruderlend kongsvollMy Criminal MindFarfalleHeidiEli HagelundJohn LarsenGro-Anette SlettebøAnne Berit GrønbechRune U. FurbergReadninggirl20NorahFrode TangenBerit RMaikenHallgrim BarlaupAnjaSissel Karlsen FjeldetEivind  VaksvikSusan StensrudTorill Elisabeth RevheimGrete AmundsenEmilieskIngvild S