Søndag 19. mai, kl. 18.03

Forslagsrunden er avsluttet.
Jeg lager nå valgtråd for Ev9.

PS:
Jeg er litt usikker på om Dekameronen er foreslått (av Randi). Jeg tar den likevel med som en av de nominerte bøkene. Dersom det kommer høylytte protester, får jeg heller stryke den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

For å være helt ærlig er jeg usikker på om jeg vil rekke å være med på en samlesning, så jeg burde sikkert ikke ytret noe. Den er omfangsrik, og jeg har lest deler før. Min utgave fra Nationalforlaget er på to bind på omlag 500 sider, men med store fonter. Men den er lettlest - og historiene er morsomme.

Om den velges og kan leses i løpet av sommeren, blir jeg gjerne med å leser. Hvis ikke må jeg innse mine begrensninger med full jobb, studier og flere prosjekter gående frem til st. hans.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei ingen protest, men et spørsmål ang. Dekameronen. Verket ser for meg ut til å bestå av tre bind, nærmere ni hundre sider. Stemmer det? Og innebærer det i så fall at alle tre bindene er foreslått? (Jeg må da bare innrømme at jeg ikke var klar over at verket var så omfattende.)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg har bokklubben sin verdensbibliotek-utgåve, denne er på tre bind.
Bind 1: Ymse forord 34 sider, deretter 3 dagar a 10 noveller, 269 sider
Bind 2: 4 dagar a 10 noveller, 272 sider
Bind 3: 3 dagar a 10 noveller + forfattaren sitt etterord: 252 sider
Til saman 827 sider.

Til samanlikning, verdensbibliotek-utgåva av den aller første boka i lesesirkelen, Middlemarch, hadde 11 sider innleiande essay, så sjølve romanen på 858 sider, deretter 32 sider med merknadar og til slutt oversetjaren sitt etterord på 7 sider. Til saman 908 sider.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Har bestilt en utgave i to bind (fra antikvariat). Ca. 800 sider.
Håper alle er klar over at det er et omfattende verk.
Avventer resultat av avstemningen. Dekameronen ligger godt an foreløpig.
Dersom den blir valgt, får vi bruke god tid på den. Sommerlektyre?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå vet jeg at jeg er altfor(?) sent ute og har fulgt med dårlig under forslagsstillingen, men jeg synes Avas forslag er godt! Kortversjonen med 33 av fortellingene, vakkert illustrert, Den norske Bokklubben 1980. Se lenger nede i tråden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

NinaMaikenStig TbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAva