Et for seint gratulerer med dagen alle bokelskere. Dagen ble veldig rolig her i sør. En lang dag med avslapping som ble avsluttet med et par timer i frisk luft på Lindesnes Fyr. Noen ganger er det helt greit å slappe av litt ekstra.

Jeg har startet på Du er så lys av Tore Renberg i dag. Den har fått gode omtaler men da jeg fant ut at den er på nynorsk datt dessverre motet mitt veldig. Men så er jeg (heldigvis?) tom for bibliotekbøker for øyeblikket så det blir hvertfall et titalls sider til å lese for å gi boka en sjanse.

Ønsker dere en finfin lesehelg med bøker på alle språk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Herlig med rolig dag :) Du er så lys er ganske spennende og bra bok synes nå jeg og nynorsk var ganske bra egentlig tenker jeg :)!Håper du liker boken og får en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

somniferumChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta