Bøker er godt å ha når en ligger på sjukehus. Det er 9 dager siden jeg kom til Haukeland, Bergen pga hjertet, og det går nok ut i neste uke også. Hadde med meg fra biblioteket i Odda den som heter Tusen Strålende Soler, som mange har lest. Ei strålende bok fra Afghanistan. Neste ut ble ei som jeg fant i kiosken på bygget, John Grisham sin siste Varsleren, ei god spenningsbok. Så oppdaga jeg biblioteket her, et ganske imponerende rom med nytt og gammelt. Her måtte jeg simpelt hen få med meg Tore Kvæven sin Når Landet Mørkner. Nynorsk og poetisk fra Grønland rundt år 1300 som følger Arnar og hans folk i strid, som en del av naturen, kår, lengt - ei virkelig imponerende bok som går rett inn på favorittlista! Nå er det Monica Isakstuen sin Rase jeg er halvveis i, og bakom der ligger Gaute Heivoll sin siste Sang For Sekstiåtte Forrædere klar.

Seierherrene av Roy Jakobsen er en av de eldre bøkene bøkene i hylla hjemme, ei flott bok. Jakobsen generelt har imponert og jeg har 5 av bøkene hans :-) Les med livet som innsats, alle sammen!

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Riktig, riktig god bedring! Så flott at du i det minste har tilgang på bibliotek. Finnes medisin også i litteratur. Ønsker deg en så fin helg som mulig. Både Isakstuen og Heivoll er av mine favoritter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine Sundal