Jeg koser meg også med samme utgave, er kommet til side 63. Tror ikke jeg kommer til å gå over til svensk, selv om det var et godt forslag fra VG. Som du, fryder jeg meg over boka som kan vel kalles for humoristisk naturalisme. Enig, veldig fine illustrasjoner. Jeg tror jeg kommer til å lese denne fort, klarer ikke å la være - det er er herlig leseropplevelse.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Eg likte også illustrasjonane, sjølv om dei ikkje alltid likna bileta eg laga meg i hovudet medan eg las.(Lillevi er vel inne på det ein annan plass i denne tråden, kor lett det er å sjå for seg personane i boka)

Illustrasjonen på side 50 og 51 inneheld forøvrig ein artig feil, teikninga illustrerer ø-buarane som har vært og satt poteter ein vårdag. Men i bakgrunnen ser ein at det har vært hesja, der er tre, kanskje fire fine hæser nedom våningshuset. Det var nok litt for tidleg.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Utrolig hva du oppdager av detaljer!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Eg studerte dei vel ikkje så nøye :)
Eg lit vel mest på bileta eg lagar i mit eige hovud, eg og :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaLene AndresenKirsten LundChristofer GabrielsenTanteMamieAnniken RøilAvaReadninggirl30Ann ChristinHallgrim BarlaupStein KippersundKristine LouisePer LundKaramasov11Synnøve H HoelHarald KAlice NordlikriraNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaJulie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. Martol