Thorkild Aske er tidligere avhørsleder, men har kjørt livet sitt i grøfta. Allikevel får han et slags politioppdrag. Den bestselgende forfatteren, Milla Lind, trenger bistand. Hun skriver på siste bok i en krimserie, og bokens bakteppe er en forsvinningssak. Hun trenger Thorkilds politiblikk på detaljer og i intervjuer.
De savnede er to tenåringsjenter, som har vært sporløst forsvunnet i over et halvt år.
Thorkild skjønner ganske fort at ikke alt er som det skal med Milla. Hun er fremdeles skjør etter at hennes tidligere hjelper ble skutt. Han var også politi, og alle påstår at det var hans dødssyke kone som stod bak mordet. Thorkild er ikke overbevist.

Andre bok om Thorkild Aske. Har ikke lest den første, men begge får strålende omtaler.
Jeg er ikke overbevist. Synes det er rotete og vel mye drama, som ikke tilfører nie til historien. Den tok seg opp mot slutten, men ikke nok til å «frelse» meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig, lest den første også, ikke frelst av noen av dem. Jeg synes det er litt rotete, mange personer og mister litt interessen, både med denne og den første boka. Ingen favoritt hos meg...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolKirsten LundPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun Værnes