Endelig påske! I dag starter jeg på Stella Polaris av Myriam H. Bjerkli. Den har jeg gledet meg til siden påsken 2017, da jeg leste Lille Linerle av samme forfatter. Høye forventinger der, altså.

Slapp i fisken i dag, har fått det jeg kaller lærer-syken: Den trøtte, forkjøla, influensalignende følelsen, som kommer i starten av hver skoleferie.. Da er det godt at det nettopp er det: fri. Tilstanden velger jeg å ta som en gave. Min palmelørdag har nemlig kaffe og terrasse-lesing på planen, og alle fornuftige gjøremål får bare vente!

God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen