Tenkte jeg skulle kjøpe inn serien om Kattekrigerne av Erin Hunter, og så ser jeg at det er helt vanvittig mange bøker av forfatteren under den tittelen. Googler for å finne ut av rekkefølge, men det er bare kaos. Noen som har lest og kjenner bøkene som har en forklaring på hvordan disse bøkene leses? Rekkefølge? Hva som hører sammen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hei
Serien er enorm, tror vi er kommet til serie 6 bok 3. Det er også kommet tegneseriebøker i kattekrigerene- som er blitt populære hos oss. Det er også kommet en ny serie av samme forfatter, og flere tilleggsbøker til serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har ikke lest bøkene men ble litt nysgjerrig. Søkte de opp på mitt lokale bibliotek og der ser rekkefølgen ut til å være som følger:

Kattekrigerne; serie 1 bok 1 Tilbake til villmarken
Kattekrigerne; serie 1 bok 2 Flammer og is
Kattekrigerne; serie 1 bok 3 Skogens hemmeligheter
Kattekrigerne; serie 1 bok 4 Før stormen
Kattekrigerne; serie 1 bok 5 Farlige spor
Kattekrigerne; serie 1 bok 6 Mørkets time

Kattekrigerne; serie 2 bok 1 Midnatt
Kattekrigerne; serie 2 bok 2 Måneskinn
Kattekrigerne; serie 2 bok 3 Daggry
Kattekrigerne; serie 2 bok 4 Stjerneskinn
Kattekrigerne; serie 2 bok 5 Skumring
Kattekrigerne; serie 2 bok 6 Solnedgang

Om det er kommet flere bøker har de ikke de på mitt bibliotek.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk for hjelpen Sverre, dette var alt jeg trengte å vite! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

bibsok.no ligger det enda flere bøker og der står det serie og rekkefølge på de også. Så om en bruker litt tid der kan en nok finne ut av de fleste i serien.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er iallfall kommet bøker helt opp til serie 6.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

flaTore HalsaEllen E. MartolTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KsiljehusmorLene AndresenIngeborg GAudhildLailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaHilde Merete GjessingPilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg Ristvedt