Jeg er så glad i Murakamis skrivestil at det er vanskelig for meg å være helt objektiv når jeg skal si noe om denne boken. Jeg kan begynne med at den er veldig tynn og lettlest, i motsetning til det meste annet Murakami har skrevet. En får sympati med Haijme, og med Shimamoto selv om en ikke får vite mye om livet hennes. Men en sympatiserer også med kona som sitter hjemme med to barn. Og ønsker vel kanskje mest at Haijme skal bli i det livet han har.
En blir fanget inn i historien, ser levende for seg omgivelser og av og til også følelser. Samtidig som en ønsker å påvirke karakteren. Ønsker å ta de rette valgene. Ønsker at det skal gå bra.

Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Einig, denne er fin! Har òg lese ALT av Murakami og er såpass fan at eg heller ikkje klarar være heilt objektiv. Om du likte denne trur eg òg du vil like Elskede Sputnik / Sputnik Sweetheart. Også ei tynn Murakami-bok som klarar formidle mykje på sine få sider =) likar i grunn veldig godt dei kortare bøkene hans, sjølv om det er dei som er minst kjende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den har jeg lest :-) Jeg har ikke kommet igang med Drapet på Kommandanten, men ellers tror jeg at jeg har lest alt han har utgitt :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie