Nok en italiensk forfatter som skriver om/fra Napoli.

Rosa sitter ved dødsleiet til moren, Vincenzina. Hun minnes både sin egen og morens barndom i tillegg til morens møte med faren. Vincenzina var nemlig ikke god nok for mannens familie, men de trosset Rafaeles mor, og bosatte seg i den fattige åsen i Napoli.
Fortellingen har utrolig mange personer, og det er ikke alltid lett å holde styr på alle sammen gjennom galskap, overgrep, kjærlighet og sykdom.

Synes boka var veldig rotete. Hoppet i tid i hytt og pine. Klarte ikke å henge med i svingene, dessverre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Holder på med denne nå og føler litt på det samme som deg. Jeg har ikke lest noe av Ferrante men en annen fra Italia som var mye bedre enn denne. Jeg skal lese den ferdig men den engasjerer ikke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

EvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille Grimeland