Noen er vi da! Kjøpte min første Kindle for ca 5 år siden, da jeg rett og slett ikke hadde plass til flere bøker i hyllene. I motsetning til flere andre i tråden, leser jeg nok ikke mer enn før, men synes det er genialt med lesebrett. Det er jo fantastisk å kunne ha med seg en masse bøker til en hver tid, ikke minst på ferie!
Det hender jeg låner bøker på eBokBib, men synes det er mer slitsomt å lese på blank skjerm.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig. Fantastisk å kunne bære med seg alle bøkene man vil. Jeg som har vokst opp med Harry Potter føler meg som en ekte Hermione, når jeg farter rundt med et hundretalls bøker i veska! Og det med skjermen er omtrent det beste: Å lese på tlf/ nettbrett er langt fra det samme.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

mgeHanne Kvernmo RyeHilde H HelsethJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer Smedaas