Enig med flere her - artig også du ellinoronille prøver deg som "innleder" av helgetråden. Jeg befinner meg tilfeldigvis på biblioteket i nærheten av der jeg bor, så jeg skal benytte anledningen til å søke opp noen av bøkene jeg har øverst på leselisten min. Siden jeg er en av ca 3000 kunder som har undertegnet såkalt "meråpent- avtale" med dette biblioteket, trenger jeg ikke bry meg med at bibliotekets ordinære stengetid i dag er kl 16.30. Imidlertid må jeg kl 16.30 gå ut av lokalet for å logge meg inn igjen via scanning av strekkode og bruk av pin- kode. Meråpen åpningstid varer frem til kl 22.
Det blir gode forhold for å sitte inne og lese denne helgen, siden det er meldt surt vær, så det blir det mye av for min del. God helg til alle :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Herlig med lange åpningstider på biblioteket, og sikkert ekstra gøy å få boltre seg i ro og fred etter normal stengetid. Det siste året jeg studerte hadde universitetsbiblioteket mitt døgnåpent. Magisk følelse å vandre rundt i allslags ukristelige tider! :) God lesehelg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tiltaket er blitt temmelig populært, ikke minst blant studenter som skal lese til eksamen; de setter nok pris på at det er ekstra stille og fredelig i meråpent periodene. Jeg hadde garantert likt meg på nattåpent universitetsbibliotek :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudHanne Kvernmo RyeLinda NyrudKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonHilde Merete Gjessing