Denne boken har alt: overnaturlige elementer, katter, kjærlighetsintriger, mord og mysterier. Det er ikke lett å kategorisere denne boken, men det er nok "filosofisk" som blir det nærmste. Det er mye som skjer uten at det egentlig skjer noe og man kan anta ting uten at det blir forutsigbart. I tillegg til at jeg elsker alt som har med Japan å gjøre, så er karakterene godt portrettert og man kan sympatisere med de. Boken viser veldig godt hvordan det finnes godt og ondt i oss alle og uansett hvor mye man prøver å gjøre gode gjerninger vil vi alltid ha en dyster side vi kan hengi oss til. Det blir fremtstilt som naturlig og balansert. God bok å lese for de som er litt kynisk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Med så mange fine ord om boka (som eg for så vidt er svært glad i sjølv!) er eg nyfiken på kvifor du trillar ein firar og ikkje ein femmar? :-) kva trekker ned, syntes du?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei. Det gikk til tider litt sakte og jeg er nok litt over gjennomsnitt glad i Japansk kultur og historie :) forfatteren kunne nok ha kortet ned noe. Når det er sagt så er det sjelden jeg gir 6-er på terningen, da skal jeg sitte igjen med en følelse av sterk tap når jeg legger fra meg boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Murakami har en tendens til å skrive mye lengre enn strengt tatt «nødvendig». Noen ganger fungerer det, andre ganger er jeg enig i at det ville blitt bedre ved å kutte ned noe. Det stemmer for så vidt godt med de av bøkene hans jeg liker best - de er nemlig begge to blant hans tynneste :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

VannflaskeEileen BørresenJohn Glenn RobertsenTanteMamieMarie MBeathe SolbergGroVibekeAnne Berit GrønbechSimen "Boktimmy" IngemundsenBård StøreInger Johanne SæterbakkTine SundalMonica CarlsenAtmanStine AskeBjørn BakkenEivind  VaksvikTonesen81VildeAnn Helen E. H.kriraCassiopeiamoiraMargaret HansenTorill Elisabeth RevheimEllen E. MartolRoger MartinsenHilde H  HelsethMarianne SeterRandiAMarit HåverstadAnita NessHarald KJulie StensethAnjaHilde VrangsagenKjetil Klakegg BergheimlillianerKarin  Jensen