Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Sitter igjen med samme inntrykket som deg. For min del var det litt nostalgi fra den tid jeg var ung på Hadeland og hadde skogen som nærmeste nabo. 3-4 av oss kompisene i de to første åra av barneskolen var ofte der inne blant høye grantrær og "så" alle slags dyr. Og var det ikke ulven som ulte lenger der inne...? Joda, der hørte vi den igjen - digert beist helt sikkert, og vi beinfløy de 100 meterne tilbake i sikkerhet!

Men boka til Mûller er god, altså ;-) En femmer herfra også!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Spennende å høre om ditt møte med ulven. Her i Bergen har vi ikke snøring på ulv, selv om jeg nå gremmer meg når barna i barnehagen leker "alle mine barn kom hjem..." :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti