Jeg leser også mye mer nå enn da jeg leste papirbøker. Å låne e-bøker på biblioteket er helt genialt, og noe av det jeg liker aller minst med kindle. Skulle så gjerne ønske at man kunne sende lånebøker til lesebrett, men jeg ser problemet. I teorien kan man jo låne X antall bøker, for så å sette lesebrettet sitt i offline-modus og ha bøkene liggende til eget bruk i årevis. Men det er kanskje lov å håpe på en løsning etterhvert. Jeg gjør det!

Lur løsning med iPad mini. For min del er skjermen på kindle et stort pluss, det blir som å lese på vanlig papir. Godt for øynene mine.

Jeg opplever at flere har samme erfaring som deg (og meg): At de har begynt å lese mer etter de gikk over til e-bøker. Alt som kan bidra til leseglede må være bra, tenker jeg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ikke sant :-) Blir nok å holde på iPaden til Kindle eventuelt kommer en slik løsning. Jeg kunne absolutt tenkt meg et brett som kun var til lesing. Merker at jeg kan bli litt distrahert og trykke meg inn på andre ting(les:det store Internettet) når jeg bruker iPaden. Ellers har jeg utelukkende positive erfaringer med e-bøker og har ikke angret et sekund!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

BertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamillaSol Skipnes