Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Har kommet til side 110 i boka om Germanerne som er en historisk oversikt over folkevandringer
og en del andre tinfg i Romerriket fra 100 f kr til ca 500 ekr,

Godt sagt! (0) Varsle Svar

søndagskino: Rettigheter for elektroniske funksjonærer.
Den kunstige intelligensen organiserer seg - (hvem kunne ha funnet på sånt?)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nærmer meg slutten på «Til Jacobs Forsvar» av William Landay. Blei positivt overrasket over denne boka.
Har bestilt «En Høyere Rettferdighet» av Hjort og Rosenfeldt som eg skal kaste meg over så fort den kommer i hus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag er det et strålende vær her i Nord-vest, så må prøve å komme meg ut i sola en tur. På lesefronten har jeg mye å velge i nå, men landet på Hestekrefter an Lars Mytting i helga. Har lyst til å lese det han kom ut med først, så langt er det bra. Vårofferet står for tur etter hvert.
Ønsker alle en strålende bok-helg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har brukt et par dager på å sortere bøker i lister og har nå, så sant det ikke dukker opp en uventet bok innimellom, spikret i rekkefølge de neste 125 bøkene jeg vil lese. Min kjære virker ikke helt imponert men jeg har storkost meg.

I helga leser jeg krim, en sjelden sjanger for min del. Har tatt fatt på Agatha Christies Mord på Orientekspressen. Det tar litt tid når hvert ord Poirot sier må leses på samme måte som i filmatiseringene. Tror aldri jeg har sett en spilt person så tydelig for meg i en bok før.

Ønsker dere en finfin helg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

I disse ulike skimesterskapstider, fins det fortsatt tid til å lese. Å ja, jeg har vært og forsynt meg blant mammutene, imidlertid er det ei spesiell bok til full pris som har fått hjertet mitt til å revne. Anne-Britt Harsem har skrevet boka om tragediene i Tysfjord. Det er historien om "Liv" som hovedsaklig fortelles, men alt henger som kjent sammen med alt. Som i andre saker med til dels lignende innhold, er det unnfallenhet, ansvarsfraskrivelser, advokater på den sterke part sin side - alt som skal til for at ofrene blir den store taperen. Jeg gremmes over hvor mange som ikke blir sett eller hørt av verken betalte omsorgspersoner eller nære relasjoner. Og som jeg så intenst forbanner disse kriminelle personene som barn og unge i deres egne sfærer skal kunne stole fullt og helt på, men som viser seg snart å være monstere.

For igjen å sitere Inga Marte Torkildsen: "Du ser det ikke før du tror det!"
Nå er det tilbake til historien om skogen :-) Ei bokrik helg ønskes dere alle!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det blir mindre tid til å lese skjønnlitteratur, siden jeg må ta helga i bruk for å gjøre unna jobb. Det har jeg unngått det siste året, og jeg bestemmer selv, og skal ikke klage. Andre bok om"Oxen" er drøy, for et pratmakeri. "Great Expectations" er fortsatt med. Så en bok jeg plukket opp 8 mars: "Desperate personar" av Paula Fox. Den er god. Ønsker dere alle en helg fylt av det dere liker best å gjøre.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Eg er straks ferdig med Say You’re Sorry av Michael Robotham, sjette boka i ein serie, og dessverre den siste boka eg har ...så då må eg nok rett og slett berre skaffe meg dei neste to for denne forfattaren kan skrive! Etter å ha fått litt nok av krim og thrillere er det kun hos denne karen eg igjen har funnet leseglede innenfor denne sjangaren.

Etter at denne er lesen ut, sannsynlegvis i løpet av laurdagen, skal eg i gang med Dickens si Vår felles venn. Elska David Copperfiel og Store forventninger, så håper å oppleve same glede no. Leser vanlegvis engelske bøker på originalspråket, men gjer unntak med desse rett og slett fordi eg trenger god flyt og enkelt språk når boka er så tjukk. Moderne engelske bøker fungerer fint, men merke at klassikarne ofte kan bli litt tunge.

Og i lydbokverda er eg fullstendig forelska i ei feel-god serie av Robyn Cass - Sullivans Crossing. Er i gang med den tredje boka i serien: The Family Gathering. Småstadsdrama, psykisk helse, relasjonar, kjærleik osv. Ikkje noko litterært meisterverk, men veldig koselig, enkelt å henge med i, og ikkje minst gjer opplesaren, Therese Plummer, ein såpass god jobb at det er ein fryd å lytte. Blir imidlertid neppe noko lydbok i helga ettersom det ikkje er så sosialt akseptert å sitte med lydbok på når det er andre til stades ... :-p

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hørtes herlig ut å lese en bok om noe så spennende. Jeg har tenkt å fortsette på Heidi Linde Talte dager fra forrige uke. Ønsker alle en flott helg med mye herlige bøker , ønsker alle en god helg :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Mammutsalget kom og forstyrra lesingen min av Mansfield Park, så denne helga skal jeg lese ferdig Harehjerte (Nydelig bok! Innsiktsfull og gjenkjennelig om institusjonslivet,), og så blir det enten Fanny og mysteriet i den sørgende skogen (Rune Christiansen) eller Skinnet bedrar (Agnes Lovise Matre), før jeg fortsetter på Jane Austen.

God helg!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg leser " Nitti - tallet"; del 4 av Ketil Bjørnstads romansyklus "Verden som var min", der han forteller sin egen livshistorie - og om samtidige begivenheter i inn og utland ( f-eks Gulf- krigen, samlingen av Øst og Vest Tyskland, Kong Olavs død, krigen på Balkan, OL på Lillehammer og fotball VM). Bjørnstad imponerer nok en gang med detaljert hukommelse.
Det er vått og kjølig ute, så leseværet er bra. God helg til alle :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Marit HåverstadBoktimmyLilleviFragmenterBentLars MæhlumErlend Haugen  VikhagenAudhildGVArne DaviknesTone SundlandAnniken BjørnesVannflaskeBenteLiva DelirBjørg L.Jane Foss HaugenPirelliIngunn ØvrebøRandi FramnesKirsti Vettran NederhoelDolly DuckLisbeth Kingsrud KvistenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilDaffy EnglundMari Nordø LommelunMarteLesevimsaJeanetteMarit HebækBertyStine AskeIda CharlotteJulie StensethStjernekastSolKristinLene AndresenKjetil Audsen