Eg likte den godt. Fleire meiner at dette ikkje er hans beste, men då kan vi som ikkje har lese han før glede oss til å lese "bakover".

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Ja, tenk å fortsatt ha "Garps bok", "Hotel New Hampshire", "En bønn for Owen Meany" og "Siderhusreglene" til gode. Ingen leser av John Irving kan vel annet enn å misunne deg det!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg begynte i "feil ende" av forfatterskapet og har etter "I en og samme person" og "Siste natt i Twisted River" virkelig blitt bitt av Irving-basillen. Gledet meg derfor enormt til "Garps Bok", som ja, var en strålende bok, men som allikevel fikk meg til å lure på om jeg hadde likt den enda bedre dersom jeg leste den før de andre. Rammene i de tre Iring-bøkene jeg har lest har mange fellestrekk (forfatter i hovedrolle, oppvekst på gutteskole, bjørner o.l) og da opplevdes det, på grunn av rekkefølgen jeg leste bøkene i, som om det var "Garps bok" som tok fra de andre og ikke motsatt. Heldigvis la ikke dette noen demper på opplevelsen av boka og jeg gleder meg stort til å begi meg ut på "Hotel New Hampshire".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg storkosar meg med denne boka! Likar måten forfattaren skriv på: Fram og tilbake i tid. Det skjerpar konsentrasjonen min! Og måten han skildrar menneska på. Han elskar dei på godt og vondt. Så raus!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte boka godt, passende blanding av bjørner, rare familieforhold, fortalte og ikke fortalte historier. For meg ble dette mer av den gamle John Irving stilen. Jeg må allikevel si meg enig med dem som mener det blir litt mye prat innimellom, men det er jo også en del av Irving sin stil? Jeg leste boka, og når det ble litt for mange sidehistorier (og det ble det et par ganger), da leste jeg et par sider litt overfladisk,fikk med meg hovedhistorien og fløt bare forbi sidehistoriene. Historen inneholder mye om mat, beskriver mange mennesker og mange steder, masse historiske henvisninger og politiske funderinger. Romanen holder til en solid femmer for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er ihuga Irving-fan og har lest alt av ham som er utgitt på norsk. Synes absolutt at "Siste natt i Twisted River" er en strålende bok og holder god Irvingsk kvalitet! Vet du at han er i Oslo på Litteraturhusen på lørdag 29.mai for å snakke om denne boka? Gled deg til å lese hans tiligere bøker, du har mange gode leseopplevelser i vente.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

KatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid Kjendlie