Helt fantastisk! Burde vært pensum i skolen. For første gang fikk jeg et bilde og en forståelse av middelalderen i Norge. Hadde først tenkt at dette var en bok som bare jeg ville interessere meg for her i huset, derfor ikke lydbok ( ikke alle leser bøker) ...men etter hvert ble det samlingsstund og høytlesning i familien, med mange fine og morsomme samtaler rundt tema. Alle var enige om at kunnskapen fra skolen må ha vært syltynn ( selv om det er mange år siden), for dette var "nytt stoff". Ikke lenger tørre tall og oppramsing av slag og konger. Men personer blir kjøtt og blod, landskapet og tiden blir tydelig, og ikke minst blir det bakgrunn for konfliktene.
Hadde ikke fått med meg denne boken da den kom ut i 2009. Men takket være et program om forfatteren ( og hans nyeste bok) i NRK P2 på nyåret, ble jeg nysgjerrig - heldigvis !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, ikke sant, er ikke den fantastisk! Så da får dere bare kaste dere over Jomfruen fra Norge som er enda bedre!!! Fjorårets bok har jeg ikke fått lest ennå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Starter (høyt-)lesning allerede i ettermiddag. Gleder oss! Den nyeste boken er ikke innkjøpt enda, blir nok lydbok da...:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Bjørg Marit TinholtBjørn SturødAliceInsaneTine SundalIdaHeidi Nicoline ErtnæsRufsetufsaingar hRandiMorten JensenLeseberta_23mgeLars Johann MiljeIngunn SsveinKitsuneleser42Mari Nordø LommelungretemorSynnøve H HoelLibris50Karen RamsvikMonica CarlsenHarald KHanne MidtsundAnne Berit GrønbechSunniva83LailaAnne Lise JohannessenDaffy EnglundBerit RTor Arne MyklebustJenny Dahl BakkenNinaMetteStjernekastJakob SæthreLine DahleJulie StensethAnn Christin