Jeg gledet meg til å se filmatiseringen av boken, full av tillit til at den var bra etter alle de gode anmeldelsene og vissheten om at Ferrante selv hadde hatt en finger med i spillet. Men dessverre oppdaget jeg at min egen innstilling til filmen ødela litt for meg, - jeg ble sittende og vurdere den utenfra og lot meg ikke rive med. Det endte med at jeg måtte sjekke opp mot boken om noe stemte (og det gjorde det!), men det førte til at jeg sluttet å se på filmen og rett og slett begynte å lese boken om igjen, - mye bedre! Gjenlesingen er en stor opplevelse, for nå leser jeg den i ly av kunnskapen om hvordan det går og merker meg detaljer og mønstre som jeg ikke skjønte noe av ved første gangs lesing, - fascinerende! Anbefales for alle som ble like hekta på Napolikvartetten som meg ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Eg likte godt filmatiseringa av bøkene, men at bøkene er best; inga tvil om det. Vil tru at desse bøkene gjer seg godt som "oppatt-lesing", nokre bøker blir berre betre og betre :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudMonica CarlsenAnjaLibraritas vVibekeBoktimmyLilleviSolveigIngvild STherese Lierkjell kBertyGVTorill Elisabeth RevheimGrete AmundsenTone HCatrine Olsen ArnesenMarit HåverstadHeleneErlendKaren RamsvikHildeJulie StensethKjartanRandiApolarfrontkntschjrldThomas KlakeggLesevimsaMarianne  SkageKrishTove Obrestad WøienIdaFrøken HildreQuijoteEllen E. MartolLars MæhlumLinda HoltOdd HebækSunniva83