Bokelskere.no bruker bokbasen.no som hovedkilde for bokdata.
Vi har lenge hatt Amazon som alternativ kilde for bokdata.
Amazon har tilbudt bokdata til utviklere i bytte mot "kjøpeknapper" for å drive salg til Amazon.
Vi har hatt kjøpeknapper som fører til Amazon ved siden av bøkene der vi har brukt dem som kilde.

Nå har Amazon endret vilkårene for databruk, og krever nå en viss omsetningssum per databaseoppslag.
Kjøpeknappene våre som fører til Amazon har ikke drevet nok salg til dem, og vi har nå mistet tilgangen til bokdata derfra.

Det hadde vært fantastisk med et alternativ til Amazon som datakilde for utenlandske boktitler.

Hvis noen har tips her, tas de imot med glede.

Ideelt sett trenger vi da tilgang til et API med bokdata av god kvalitet, samt omslagsbilder.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er det noe utvikling i saken om søkemotor for engelske bøker, Jeg har en en del bøker jeg ikke får søkt opp for å legge inn i min boksamling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig dumt av Amazon. Alle bøkene jeg har på engelsk som jeg registrer her er faktisk kjøpt fra Amazon.co.uk. Jeg håper dere finner en annen løsning fordi jeg har allerede 3 bøker jeg ikke får registrert fordi de er kjøpt gjennom Amazon og er ikke registert på bokelskere fra før. Det har vært så kjekt å kunne registrere alle mine bøker år for år og så kunne se hvilke bøker jeg har lest og når jeg har lest bøkene

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke vet jeg, André - men kunne Book Depository gjøre nytten, kanskje? Jeg har kjøpt bøker der flere ganger - det er all kjennskap jeg har til den nettbutikken. (Gratis frakt, jeg bare nevner det...)

Her er selve nettbutikken:

Her er "affiliate"-opplegget som vel er det du primært må vurdere:

P.S. Gjennom Book Depository får man også søke i databasen til AbeBooks - d.v.s. etter bruktbøker/bøker som ikke lenger er i vanlig omløp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har kjøp bøker derfra mange ganger. Har også benyttet bookfinder.com og funnet nye/brukte bøker til en rimeligere penge enn Amazon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ole Jacob OddenesElin SkjerengHarald KMonica Carlsenleser42Eivind  VaksvikGjermund HaugeHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtLailaRisRosOgKlagingingar hEster SNils PharoJulie StensethAnniken RøilRandiKjetil Klakegg BergheimErlend Risvik PaulsenKaren RamsvikIngunn SRufsetufsaAnn Helen EElisabeth SveeTor Arne DahlBente NogvaIngvildKristine LouiseMarianneNPirelliMartineBeate KristinTheaBeathe SolbergLeseaaseNora FjelliMorten JensenJohn LarsenEllen E. MartolPia Lise Selnes