God lørdagsmorgen. Ser at ingen helge innlegget ble lagt ut i går, så tenkte jeg legge den ut.
Denne helen ser ut som det blir fint vær her på Vestlandet sol og lyset, herlig. Jeg skal lese videre i boka Tikken Manus- sabotørene hemmelige medspiller av Kaja Frøysa.
Håper alle får en fin helg med flott vær og bøker, god helg :)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Det er friveke rundtom i landsdelen her
Men den gjeld ikkje lesing, nei menn om den gjer
Så for tida så fyl eg An-Magritt sitt strev
Som med Plogjernet ryddar seg jordflekk så gjev

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Leser Lasarus av Kepler som kom ut nå fo ren stund siden. Ok bok , men ikke min stil..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

God helg :)
Her har jeg akkurat lukket igjen den siste boka i Deborah Harkness sin All Souls trilogi, The Book of Life. De to første bøkene var lest på bare noen dager, men med ny jobb og ei uke med influensa og null leselyst, så har det tatt "en evighet" å bli ferdig med denne siste. Men nå er leselysten tilbake og jeg befinner meg foran ikke-lest-enda-bokhylla mi og aner ikke hva jeg har lyst å lese... et dilemma jeg vanligvis ikke bruker å ha....kanskje jeg rett og slett må sove på saken? ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

God lørdagsmorgen:)
Jeg lytter for tiden til siste boka i 1Q84 serien (1Q84 #3). Som Marte sin innleser under, er også denne en fryd å høre på, Mai-The Duc er virkelig god. Jeg har kost meg skikkelig med denne serien, som er min første Murakami. Sprø verden for sikkert!

Jeg har også akkurat startet på Snø av Orhan Pamuk.

Men mest av alt nyter jeg den første rolige helga på lenge, etter at flytting har overtatt livet mitt de siste månedene. Deilig å endelig være sånn noenlunde på plass i ny bolig. Fortsatt masse som gjenstår, men eskene løper ingen steder.

God helg, bokelskere! :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

1Q84 er en fantastisk trilogi! En av mine desiderte favoritter gjennom tidene. Har så lyst til å se denne filmatisert eller som tv-serie. Tror det kunne blitt en stor suksess! =) kos deg med siste resten

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig, den kunne absolutt blitt en god tv-serie :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helga er grå på flere måter men i bokverden er det litt lysere. Jeg koser meg med historiene til Tom Sawyer og Huckleberry Finn. Bøkene jeg har lånt på biblioteket er gitt ut av Bokklubben Barn. Jeg har stusset litt på dette for syns det er så mye i historien som gir mer forståelse for voksne. Men barn og ungdom leser kanskje i et helt annet lag enn hva jeg gjør.

Ønsker dere en fin helg, forhåpentlig med litt mer utsikt enn hva det er hos meg for øyeblikket.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Åh Huckleberry Finn er fin, så gøy, kos deg masse og ha en god helg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne helga satser jeg på å lese ferdig Kraften av Namoi Alderman. . Og i lydbokverdene er jeg straks ferdig med The Outsider av Stephen King. Likte boka i starten men halvvegs inn når diverse overnaturlige element kommer inn i handlinga kjenner jeg at jeg mista litt av interessen. Men oppleseren, Will Patton, redder denne boka, han er en fryd å høre på!

Neste bok ut tror jeg blir en mer lettlest feel-good bok for nå har jeg lest mye litt tungt.og tregt

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hørtes ut som en god helg, ønsker deg en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heisann - så har ei uke til gått - og helg er det :-)

Denne helga blir det nok å se litt sport på tv, ski-VM er gøy!
Så må man vel ut og lufte seg litt i mildværet, dette får jeg nå rent vårfornemmelser av. Men jeg tror likevel ikke det er helt vår ennå, her i Trøndelag kan det fort komme en kaldperiode igjen, og, ikke minst, mer snø.

Men jeg skal også smette inn tid til å lese litt ja. Jeg har ca 100 sider igjen i Anne Bitsch sin bok Går du nå, er du ikke lenger min datter. Den er selvbiografisk, og vond å lese, men bra bok. Regner med at jeg skal bli ferdig med den i løpet helga.

Om det blir å starte på ny bok allerede i helga vet jeg ikke helt, men i tilfelle har jeg Før flommen tar oss av Helena Thorfinn liggende klar. Den ser også interessant ut.

God helg alle :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Godt å lese noe som griper en også, ønsker deg en flott helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Våknet opp til 15 varme grader i dag, helt utrolig. Må nok ut å nyte det etter hvert. Ellers leser jeg det samme som sist, Tilbake til Lemberg av Philippe Sands. Det er definitivt en bok en ikke tar lett på, så den varer lenge.
God helg til deg og alle bokelskere.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

15 grader er jo ganske utrolig som du skriver. Godt med noe bøker som også varer, god helg til deg :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelPiippokattaHarald KAlice NordlikriraKirsten LundNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolAud- HelenNinaCarine OlsrødTove Obrestad WøienMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti S