Jeg vil gjerne ut i verden, gjerne langt ut. Jeg foreslår derfor å følge Juan Gabriel Vasquez til Colombia. Lyden av ting som faller er en familiekrønike og fortellingen om Colombias narkokartell. Det er en historie om hvordan samfunnsutviklingen og storpolitikk kan påvirke den enkeltes liv. Mulighet for både refleksjon og diskusjon av forhold mellom nord og sør, og mellom samfunn og individ. Forfatteren vant IMPAC-prisen for denne romanen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Takk, Randi
Jeg valgte å lese denne, da jeg leste Resten av dagen av Ishiguro i 2018. Da har jeg oppdaget en ny forfatter etter min smak. Han skriver virkelig godt, Juan Gabriel Vasquez. Forstår godt at han fikk en pris for denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selv takk. Jeg har ikke lest den, men fikk mer lyst til å gjøre det nå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa