Mitt forslag er Arkitektens læregutt av Elif Shafak.

Dette er en bok som pirrer leselysten! Den har fått gode omtaler her hos oss, og jeg vil tro den er godt egnet for samtaler og diskusjoner.

Jeg sakser fra bokelsker Tines blogg:
"Arkitektens læregutt er en roman og har alle de elementer en roman trenger, spenning, nerve, romantikk og intriger, men som du ser av lenkene jeg har lagt til, så har forfatteren bygget romanen sin på faktiske hendelser og personer. Jeg gikk amok på google etter å ha lest boken og etterordet, og tenker at en tur til Istanbul nå står høyt oppe på ønskelisten."

Et besøk i Istanbul noen år tilbake skjerpet apetitten på denne fascinerende byen. En by jeg mer enn gjerne lærer mer om, og besøker igjen.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sist sett

somniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar h