God fredagskveld. Endelig har roen lagt seg i hjemmet etter baking av noe kjeks og roen er her. Denne helgen skal jeg høre videre på lydboken bok Orxy and Crake Maddaddam trilogen av Margaret Atwood, den virker egentlig ganske bra og spennende. Veldig varierende handling, karakter og sjanger.

Hva leser dere denne helgen? Har roen også lagt seg hos dere?

Ønsker alle en flott lesehelg med bøker eller at bøkene finner dere bokelskere snart. God helg :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Det er betre enn aldri; å gjere det seint
Seier ordtaket, det har eg uansett meint
Så før komande helgetråd startast om litt
Kjem som snarast ei melding om boklivet mitt

Med An-Magritt så er eg no komen i mål
Samt på Nesbø sin Mere blod nesten gjort kål
Og imellom tek Bringsværd meg med rundt om kring
Når ein allerminst ventar det, helt til Beijing

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ja, det er veldig hyggelig, pluss et artig svar :) Ha en god torsdag videre :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser to bøker, den ene er Phantom islands in the Atlantic Ocean og den andre er Bakrus som omhandler om hvordan unngå dette. Er avholds,men artig å lese da---

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fra torsdag til fredag var jeg på møte på Eikerapen Gjestegård. Det var en lang tur opp på et føre så vanskelig at vi var ikke samla før nesten tre timer etter planen. Så nå i helga er jeg helt utladet. Men lese har jeg heldigvis overskudd til likevel.

Denne helgen leser jeg 23-salen av Ingvar Ambjørnsen. Nok en bok som er helt annerledes enn jeg hadde sett for meg. Det knyter seg stadig i magen over historiene til de innlagte. Jeg håper virkelig flere av de overlevde den uverdige behandlingen og fikk et bedre liv på slutten..

God helg. Håper dere har like fint vær som hos meg. Blå himmel uten en sky.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Mer" av Hakan Gunday er fortsatt med. Og jeg er i gang med lydbok igjen. Da må jeg bare gjøre meg ferdig med en bok av James Lee Burke, lest av Will Patton med den rette tonen fra New Iberia, Louisiana. Nå ble jeg litt usikker på om de aller siste bøkene til JLB er mulig å få på norsk. Her er jo både seriemordere, trøbbel på hjemmebane og andre populære ingredienser fra sjangeren til stede. Og mye mer, siden JLB er en poet og filosof. Gunday, som eg. har tødler over u, er også interessert i hvorfor vi velger å, og noen ganger må, gjøre onde handlinger, og hva det gjør med oss. Det er jo banalt og uoverskuelig komplisert samtidig. Både JLB og HG vet dette.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hørtes ut som en god lesning, ønsker deg en god helg :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne helga leser jeg Kinderwhore av Maria Kjos Fonn. Jeg er helt oppslukt, og den er utrolig vanskelig å legge fra seg for andre gjøremål. Den er helt forferdelig opprivende, og fryktelig bra.

Men den er kort, så det er mulig jeg blir ferdig med den i dag.

For det tilfelle har jeg liggende Liv andre har levd av Edvard Hoem. Jeg har lest de forrige bøkene i denne serien, og må lese avslutningen også.

Denne helga blir roligere på den sosiale fronten, tror jeg, så det blir mer lesing enn forrige helg. Få plass til litt trim og friskluft i tillegg - så skal det bli en god helg :-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Godt å ha en bok med man blir helt oppslukt og glemme verden litt for en stund. Hørtes ut som en flott helg, ha en god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Las den trilogien i fjor, elska han! Dei to første er dei beste, den siste syntes eg blei litt treig. Nummer to er den beste, så gled deg!
Eg leser Apehuset av Sara Gruen, har hundre sidar igjen så regner med å bli ferdig i løpet av laurdagen. Etterpå veit eg ikkje heilt kva eg vil lese. Vurderer enten ein ny krim av Michael Robotham, då eg er midtvegs i serien om Joe O' Loughlin. Eller så blir det Vi mot dere, nummer to i Fredrik Backmans Bjørnstad-serie. Valgets kvaler, altså! Var eigentleg desse same to bøkene valet sto mellom sist gong og, og då fann eg plutseleg berre på at eg skulle lese Apehuset...eit innfall eg er svært glad for å ha fulgt opp for denne boka er midt i blinken for meg! Handling som utspeler seg kjapt, fenagde, originalt, sjarmerande apar...! Likar i grunn denne betre enn eg likte den føre boka hennar, Vann til Elefantene. Og ...syntes det er merkeleg at denne boka er så lite populær på Goodreads.

Elles skal eg ut å springe ei lita tur i dag. Gubben er på tur og eg aleine heime, huset er nyvaska frå i går. Og eg skal berre vere lat, nyte åleinetid, lese, springe, lese, ete ...! Og i morgon, sundag, blir det vel,å vere litt meir sosial. Sjår føre meg ein runde med klatring saman med kjærasten og bekjente, nokre runder Scrabble og filmkveld. Helga si det! :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vi mot dere har jeg også kjempe lyst å lese, har lest en og likte den. Har aldri lest Apehuset, leste også vann til elefantene og likte den faktisk godt, men kanskje jeg skal prøve meg på Apehuset etter hvert. Ønsker deg en fin helg :) Da gleder meg til resten av bøkene til Atwood :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har du sjanse for en bra helg. Trilogien til Atwood var virkelig bra. Satt seg fast i hodet mitt. Jeg er, blant annet, i gang med samlesingen av Tor Åge Bringsværds "Når du minst venter det". Denne boken er nok ikke et eksempel på det, men ellers så er faktisk mange likhetstegn i fantasiverdenen til Atwood og Bringsværd.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Flott å høre :) Håper du får en fin lesning med Bringsværds, god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal i likhet med de siste par helgene forsøke å redusere antall uleste bøker i egne bokhyller. Noen av bøkene har stått uleste i over 10 år. Har mye spennende å velge mellom fra ulike sjangre. Dessuten må jeg velge ut noen bøker som skal gis vekk til brukthandlere, slik at hyllene blir mindre overfylte enn det de er nå. Det blir ellers en rolig helg, med noen turer ut i solen, hvis den kommer. Litt tv-sport blir det også. God helg til alle :-)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Hørtes ut som du kunne oppdage mye unikt og nye skatter ikke minst. For en fryd tenker jeg. Håper du finner noe bra, og får en flott helg med sol :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lillegutt har lagt seg og jeg har ryddet opp etter kveldens lek. Roen har senket seg og jeg sitter i sofakroken med Til odel og eie av Emily Giffin. Har kommet cirka halvveis i boka og koser meg med denne chick-litt boka.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Hørtes herlig ut, god helg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anniken LAinaGVJon RyeKarin BergHildeTorill Elisabeth RevheimgretemorErlend Risvik PaulsenkntschjrldJanne BrovoldIngunn SSimenBoktimmyKjetil AudsenIda SAnne Berit GrønbechNorahEli SeimJulie StensethRosa99Tove Obrestad WøienAlexandraIngeborg Gkjell kEmilieskBertyLibraritas vBjørg Elin NærlandMaistreLasse SteinnesOlaugkakekjeksTanteMamieannelinguaGuro BfornixVannflaskeChristinaTralte