Gratulerer, Annelingua - rein utklassing! Boka er på veg til postkassa mi, har jeg fått melding om.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Næmmen - da må jeg vel få tak i den selv med det første, da jo! ;D Hva var overvekten, da - når du skriver "rein utklassing"? Jeg blir jo nysgjerrig på hvor mange som fikk lyst til å bli med på å lese Bringsværd - men av en eller annen grunn blir resultatene tatt bort når avstemningen er over?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hei,
Boklista blir tatt bort ved fristens utløp for at det ikke skal være mulig å avgi flere stemmer eller forandre på stemmegivningen. Ellers blir det for vanskelig å ha en viss kontroll.

Av og til har jeg laget en resultatliste. Får kanskje fortsette med det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tja - jeg syntes jo det var gøy å få motivert så mange til å få lyst til å lese Bringsværd; ellers så tenker jeg jo at spesielt om det er tett mellom "førsteplass" og "annenplass", kan bøker som ikke nådde helt opp være verdt å reflektere over i nye runder. Så om du orker å lage resultatlister igjen, gir i alle fall jeg tommelen opp for det!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bringsværd og du fikk 10 stemmer; på andreplassen kom flere med 5 stemmer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Aha - takk (også til Jostein Røyset); moro å vite. Jeg spurte etter boken i en bokhandel i ettermiddag, men den hadde de ikke, gitt. Jeg ble henvist til kjedens filial i sentrum, så vi får se i løpet av uken...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Haugen bok har den til nedsatt pris og gratis porto :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg meiner Innsirkling hadde 6 stemmer, men det var likevel langt opp til førstvalet. Skal bli moro å ta fatt på Bringsværd-boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser