Det er bare en ting å gjøre, og det er å ta av seg hatten for Tonje. Til å være 21 år gammel i gjerningsøyeblikket er hun nesten irriterende flink til å skrive (det var ihvertfall ikke mangel på evner som fikk henne til å slutte på skolen). Boken er rik på naturskildringer, bilder og anekdoter, og den blir aldri kjedelig. Det beste er likevel at hun klarer å holde seg unna klisjeer og over-romantisering av det som må være noen av verdens minst turistvennlige steder.

Synd det bare tok to dager å lese den ferdig. Jeg ser definitivt frem til flere bøker og tv-programmer fra denne kanten!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti