Det er rart med det, Stepahnie Meyers skrive jo ikke gode bøker, men det fenger og interesserer allikevel. En slags romantikk med mer. Her er det også trekantdramaer og det skjer avskyelige ting, og vi får sympati med monstrene.

Det er noen finurlige ting jeg ble sittende og humre over - vi blir invadert av aliens, som tar over jorda fordi vi vannskjøtter den, er slemme og fæle og de kan gjøre alt så mye bedre. Så da lurer jeg på hvorfor de fortsetter "the american way of life". Med bensindrevne biler, fast food og såpeopraer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Er enig med Yvonne Andersen, hvis bøkene ikke hadde vært gode ville jo ingen lest de. Jeg sier bare; The Host= god underholdning! Det som teller for meg i alle fall. Koste meg mest gjennom boka, Dt var en annerledes fortelling.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Jeg gikk fra å ikke like Wanderer (leste den på engelsk) i det hele tatt, til å sitte å gråte de siste kapitlene. Stephenie Meyer skriver på en veldig "muntlig" måte, som norsklæreren min videregående ville kalt det. Og det fenger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stephenie Meyer skriver gode bøker, hvis ikke bøkene hadde vært gode hadde jeg jo ikke likt de, man liker vel ikke dårlige bøker? Men at hun ikke skriver så godt kan jeg være enig i, at skrivestilen kan utvikles.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HeidiTove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise