Denne helgen skal jeg ikke jobbe, så selv om der er en del sport (alpint, svømming, skiskyting, skøyter) har jeg først og fremst to lettleste bøker i Johan Egerkrans' Overnaturlige og underjordiske vesener fra folketro og Norrøne guder. Etter å ha bladd litt i dem synes jeg de var såpass kule at jeg gikk inn på AdLibris inn og bestillte meg dem i den svenske orginalutgavene siden det blir billigere

Jeg har allerede lest ferdig Norges lille røde - historien om telefonkiosken i natt og leser fortsatt på The Little Book of Hollywood Cliches innimellom, og håper å starte på Norske postkort på slutten av helgen.Det går i hovedsaklig biblioteksbøker nå og har spikret 10 bøker for Popsugar Reading Challenge 2019, de 2 første biblioteksbøker og fant en leseutfordring til, Goodreads Reading Challenge 2019 og har spikret 9 på den hvor de 3 første er biblioteksbøker. Har ikke klart å bli ferdig med en leseutfordring de 4 siste åra, og forsøker meg nå på 2! Har klart å få på plass alle 3 bøkene i en triologi jeg nylig kjøpte med 1 bok på den ene lista (pop) og 2 på den andre (good). Jeg slettet forslagene til punkter og la kun de jeg hadde spikret på listene denne gangen.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Jeg har lest Romvesnerboka for andre gang, og den er fortsatt like bra. Også den boka om alver som du har lest , har jeg begynt på--

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser Juggel av Heidi Linde. Koser meg en del med den! Den blir nok lest ut på senga nå i kveld. Usikker på hva som blir neste bok.

Tips?? Skulle gjerne hatt et par romaner til julelesningen. Gjerne en historisk roman. Eller en bok som river litt i hjerterota.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En bok /kvartettserie som kan rive litt i hjerteroten vil jeg anbefale Mi brilijante venninne av Elena Ferrante en veldig god bok og serie, som holder seg lenge og som er god. Ellers så finnes det historien av Elsa Morante som også er veldig god og rørende.

Ha en god søndag :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser fremdeles lite og sakte - så mange andre aktiviteter å bruke tiden på akkurat nå. Men jeg har lest den lille novellesamlingen Arbeidsnever denne uka, og den likte jeg veldig godt. Har forstått at dette er en debutbok, så her er det bare å glede seg på flere utgivelser fra denne forfatteren.

I kveld starter jeg med Winter i verdens rikeste land. Leste den første boka om Ingrid Winter tidligere i år, og likte den godt, så dette blir antakelig greit og lettlest i de små lesestundene jeg kommer til å ha til rådighet nå siste uka før jul.

Ønsker dere alle en fin adventshelg :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

I dag har vi vært på tur til Julebyen i Egersund. For min del ble det første gang i elektrisk rullestol i store folkemengder. Tror ikke jeg kjørte over noen tær.. Resten av helga blir avslapping og mulig litt julerengjøring. Om vi gidder det da, kona og jeg.

Jeg hadde planer om å lese julebøker i år men den siste til Jon Michelet ventet i hylla og lokka litt for mye. Så nå er jeg spent på hvordan krigerens hjemkomst blir. Er bare kommet rundt side 50 men allerede sugd inn i historien.

Ønsker dere en fin førjulshelg og håper dere alle rekker noen siders lesing. Husk at jula kommer selv om dere ikke vasker inne i skapene ;)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Denne helga så er eg på langtur med bil
Eg skal hente ei jente som høyrer meg til
Og på kveldstid så les eg i skummande driv
I Ferrante sin fjerde om Napoli-liv

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Da var endelig ferdig med eksamene mine. Og kunne endelig starte å lese en bok jeg faktisk vil lese og gleder meg til The Amazing story of the Man who Cycled from India to Europe for Love av Per J Anderson. Har lest de første sidene og viker lovende, gleder meg til resten.

Ønsker alle en flott helg med godt vær og eventuelle bøker, god helg :)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

I et Hardanger med sola strålende der den slipper til - som ikke er alle steder, er det mye lettere å gå ut etter jobb og nyte regnfrie dager i stedet for å lese på sofaen. Men ikke for det, når heimen stilner og det er kun glør igjen i ovnen, tar husets eneste innboer fram Peter May sin tredje bok i Lewis-serien. Han er 3/4-deler avgårde nå i enda ei strålende bok :-)

Med ønsket om ei god helg og ditto uke, legger jeg ved mitt siste haiku-dikt som jeg skreiv forigårs :-)

Fingere gjennom rufset manke,
vinden har løyet igjen.
Om hva?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Det blir andre gangs lesing av "Og bakom synger skogene" - første bok i Trygve Gulbrannsens slektskrønike om familien Bjørndals liv i de dype skoger på Østlandet. Likte den særdeles godt første gang jeg leste den. I tillegg er det godt mulig at jeg finner meg en bra julenovelle på biblioteket.
God adventshelg til alle :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Tida raser av gårde, og jeg rekker ikke å lese så mye, men halvveis i "Lys i august" av William Faulkner. Denne uka har jeg skaffet meg et lass av lånte bøker fra to biblioteker, dessuten tre bøker til fem kroner stykker og endelig har jeg også "Tatertrilogien" av Britt Karin Larsen i hus, via bookis.no. Innbundet til 90 kroner stykket. Jeg gleder meg til juleferien. Fjerde sesong av "Le Bureau" og alle bøkene. I kveld blir det kanskje "Utrolige lærere" av Carolyn Webster Stratton før sengetid. Den ser litt ugjennomtrengelig ut. Det er bare prokrastinering. God helg til alle bokelskere.

Godt sagt! (7) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Allerede helg,den tredje i advent. Jeg leser Familien på Gilje av Jonas Lie. Det er lenge siden og boka er grei. Litt «gammeldags « i språket, men kommer fort inn i det. Har bestilt to bøker fra Bokloftet som jeg har glemt hva er, men dem regner jeg med å lese i jula. Skal reise hjem til Vestfold i jula så det blir nok ikke så mye lesing, men noe må jeg jo ha med.
God helg til alle bokelskere.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa