Skjønner godt at du slukte den, for jeg er også nysgjerrig, men ettersom det er månedens bok i den dystoptiske lesesirkelen og leseperioden går til 7. januar, prøver jeg å få den til å vare en stund. Nå har jeg jo bare lest ca. en tredjedel foreløpig, så jeg har fortsatt noen sider å glede meg til. Betryggende å høre at du likte plottet og slutten – det tegner bra!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg skulle spare den litt, men så ble jeg så hekta og leste den ferdig nå. Ikke lett å styre seg alltid!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok. Jeg sjekket akkurat, og det ser ikke ut som du er den eneste. Vi er bare tre som fortsatt ikke er ferdige med boka. Da tror jeg rett og slett at jeg ikke prøver å drøye den lenger, men leser i vei, jeg også :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin