Ja, en svært god bok av den nigerianske forfatteren. Der kommer mye bra derfra. Jeg synes også at denne boken var en av de bedre. Gir god innsikt i kulturen og måten å tenke på.

Synd jeg ikke oppdaget lydboka da :) Det hadde vært kjekt å få med seg den nigerianske aksenten. Jeg har hatt en tilsvarende opplevelse med "Eleanor Oliphant is completely fine". Oppleseren leste med skotsk aksent noe som ga en helt ny dimensjon, som du skriver :) Noen ganger er lydbok bare helt perfekt. Jeg lytter til Harrry Potter på engelsk for tiden, opplest av skuespilleren Stephen Fry. Det er bare helt fantastisk. Hvorfor har jeg ikke gjort dette før, tenker jeg. HP har jeg regnet for barnelitteratur, men valgte å lese det pga elevene mine gjør det. Det er bare en helt super opplevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Som du sier, noen ganger er lydbok helt perfekt! Jeg har veldig lyst til å lytte til HP-bøkene siden det er flere som bekrefter at Fry er en veldig god oppleser (det er tross alt noen lydbøker som er helt forferdelige å lytte til). Jeg hadde forresten samme erfaring med boken "Children of Blood And Bone" av Tomi Adeyemi. Det er en Young Adult bok (og i fantasysjangeren) som leses av skuespilleren Bahni Turpin. Hun er amerikaner, men når hun leser denne boken har hun også en helt nydelig afrikansk aksent som passer så godt til historien! Jeg syntes at bokens og karakterenes identitet blir så mye mer spennende og tilgjengelig når de leses av "riktige" opplesere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for lesetips (eller lyttetips) da :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokatta