Jeg er egentlig ikke så veldig glad i å lese, unnskyld alle bok-elskere der ute. Jeg skjønner hvis dere ikke synes denne boka er bra, men det er den. Den er urealistisk og litt grotesk, men hvis du ikke bryr deg om sånt, anbefales den sterkt. Jeg mener at denne boka er utrolig bra. Dessuten er den bare 141 sider så du mister ikke mye av livet, hvis den ikke faller i smak for deg.

xoxo
lesehest123

(PS: terningkast 6)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Helt enig med deg "lesehest123". Har akkurat lest den ferdig og spør du meg fortjener den terningkast 7. Den er kjempe spennende og utrolig bra. Janne Teller er en kjempe flink forfatter.
Gå til biblioteket og bestill NÅ. Du vil ikke angre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hei! stor fan! jeg elsker deg. du er kul. er du gutt eller jente. spiller ingen rolle egentlig jeg blir sammen med hvem som helst, selv donald trump. jeg synes at du har god smaksløker og jeg kan lage en kake til deg.
jeg har skrevet et dikt til deg
du liker ikke å lese
du begynner bare å frese
derfor leser jeg for deg i senga
så jeg kan bli banga
xoxo

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei, "jegersingeloglagerkake". Håper du fortsatt er singel, det er hvert fall jeg. Jeg trenger virkelig noen som kan lage kake og dikt til meg, akkurat som deg "vinkvink". Jeg har samme Connection til deg som du har til meg. Jeg føler at vi kan finne ut av dette. send meg en mail på "lese.hest@mail.no" (ikke bruk denne noen andre)
Love you "jegersingeloglagerkake"

xoxo
lesehest123

Godt sagt! (0) Varsle Svar

åååhh, my love, my only, my sweethoneysugerpie i looooooove you. du er et sexy lite ekorn og jeg har lyst til at du skal spise nøttene mine. det er walnøtter. de er store. jeg skal sette ut fuglefrø til deg min lille rype. her er et dikt
lesehest123 er den mest sexye hesten på jorda
den løper og løper og hopper over mine hinder
men jeg lurer veldig på hvor er det du bor`a

Godt sagt! (0) Varsle Svar

WOW, du er så flink, min lille klumpedump. (Unnskyld språket er ikke like kreativ som deg å siktene dine) Jeg vil veldig gjerne spise dine stor walnøtter, men gjerne med kniv og gaffel hvis det er mulig.
Skulle ønske jeg kunne skrive et like fint dikt til deg tilbake, så jeg skal prøve mitt beste:

Jegersingeloglagerkake
Leseheat123 får på sin hake
Du trenger meg
Jeg trenger deg
Du trenger meg til å spise dine nøtter
Og jeg trenger deg til å skile mine føtter

xoxo
Lesehest123

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes du tar helt feil. Jeg synes alle skal gå å lese "Giftige hjerter" av S.B. Hayes. jeg satt å spiste ostepop og leste denne på do. Jeg eeeeeeeeeeelsker ostepop. Det er bare helt fantastisk. Du blir grissete på henda men det er vært det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blir ikke boka de full av oste pop da? Forresten er helt uenig med deg, "Ingenting" er den beste boka mye bedre enn den dærre boka de "giftige hjerter". LES DEN!!!! (Ingenting altså, ikke den giftige hjerter)

Dessuten har du sikkert ikke lest den en gang, for da hadde du vist hvor bra den er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila