Jeg slukte boka på to dager. Det betyr ikke at jeg mener at den er et litterært mesterverk - jeg synes det er mye å plukke på, rent språklig. Han gjentar seg for eksempel en del når han skal skildre omgivelser: eggeplommegul ble blant annet brukt flere ganger, og på en såpass kort bok legger man merke til slikt.

Men boka er gøy å lese. Jeg kjenner meg igjen i tankene til hovedkarakteren, og handlingen drukner ikke i pompøst språk, slik som ofte kan skje. Dette er en rett-på-sak-bok, med ufiltrerte karakterer og en medrivende handling, og det elsker jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen