Den skoleflinke 17-åringen Quentin Coldwater skal på intervju om mulig opptak til Princeton-universitetet, da mannen som skal intervjue ham blir funnet død. På åstedet finner han en konvolutt med navnet sitt på og lurer seg til å ta den. Det viser seg å være en invitasjon til et helt annet universitet. Brakebills College, der det undervises i magi.

Boka beskrives som Harry Potter for voksne. Jeg har ikke lest de bøkene, bare sett filmene, så jeg kan ikke uttale meg om dette stemmer eller ikke.

Jeg hadde gledet meg til å lese denne boka og spart på den en stund før jeg begynte, men jeg ble ganske skuffa. Alt er veldig flinkt, kjapt og handlingsmettet. Det skorter ikke på fantasi og magiske hendelser av mange slag, men allikevel føler jeg det er noe som mangler. Historien har ikke hjerte, jeg blir ikke glad i karakterene. De forblir ganske endimensjonale figurer som jeg stiller meg ganske likegyldig til.

Det er gitt ut to bøker til i denne serien, men jeg er veldig i tvil om jeg gidder å lese de. Ikke med det første i hvert fall.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli