Denne uka har det ikke vært så mye lesing, så jeg holder fortsatt på med Hundreogettåringen. Den startet veldig bra, med Hundreogettåringen ute på tur både i Nord-Korea og i USA. Nå har han kommet hjem til Sverige, og jeg synes boka er litt i et vakum. Forhåpentligvis skjer det noe snart, så den tar seg opp igjen. Regner med å lese den ut i løpet av helga.

Helgeværet ser ut til å bli fint her i Trøndelag, så jeg håper på en fjelltur. Men om det skulle bli mer lesing enn jeg tror, så har jeg vært på bibilioteket og hentet med meg nytt lesestoff. Førster ut blir nok en forfatter jeg har stor sans for: Heidi Linde og hennes Nu jävlar.

Da får dere ha en god lesehelg, enten det blir sol eller regn :-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa