Hm. Enten har jeg vært veldig ukritisk til de første bøkene om Hamilton, ellers så er denne svært mye dårligere.

Språket er oppstyltet, på en måte han har til felles med andre forfattere på slutten av et langt forfatterskap - det virker som om de har gått lei, dialogen er flyter ikke. Plottet er svært forutsigbart og helt uten overraskelser.

Men jeg fikk i alle fall litt bedre oversikt over hva som faktisk er en reell terrortrussel, og hva relle farer i den muslimske verdenen er. Det hjelper å få det presentert av noen som ikke ser skumle muslimer absolutt over alt. Så må man jo bare sjekke ut senere hvor mye som faktisk stemmer og ikke. Men alt i alt, et ganske så skuffende møte med Hamilton, som en gang i tiden sjarmerte meg i senk med Fiendens Fiende.

Jeg har ikke lest de to forregående bøkene, og fikk ikke større lyst etter dette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

RufsetufsaAnne-Stine Ruud HusevågAliceInsanebjarnuRNorahMalinBoktimmyMelissa Eikelandkjell kTorill Elisabeth RevheimJostein RøysetLesevimsaEivind  VaksvikTone SundlandannelinguaIrakkMarteEli HagelundRandiNina FredrikkeKristin F. JørgensenJulie StensethReadninggirl20AvaJolinabokxleserIda KmoiraKarin BergJohn LarsenNatalieMari Nordø LommelunTonje-Elisabeth StørkersenQuijoteIngunn SElin FjellheimKariLeselenaLibraritas vMartinen