Jeg og lillegutt nyter late dager på ferie hos mine foreldre. På søndag går ferden hjem igjen til Hammerfest. Denne helgen leser jeg Hvem drepte Birgitte Tengs? av Bjørn Olav Jahr. Etter at saken nå er gjenopptatt, og i tillegg har fått så mye ny omtale føler jeg at jeg har lyst til å sette meg mer inn i hva som skjedde den gangen for 23 år siden.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 5 svar.

eg vil enten lese boka eller sjå tv-serien som går i desse dagar. Har endå ikkje bestem meg for kva format. Har du fulgt med på serien slik at du kan anbefale den eine over den andre? :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ikke fått med meg tv-serien, men kan gjerne tenke meg å se den i ettertid. For meg blir det mest riktig med boka først, siden den er fra 2015 og tv-serien er ny nå i år.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Leste boka for omlag et år siden, og blei imponert over innhold og komposisjon. Serien på tv har aldri passa tidsskjemaet mitt. Uansett, les boka først, er mitt råd :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg har lest boka og sett serien. Serien tar utgangspunkt i boka, men supplerer med langt fleire intervjuer etc.. Anbefaler begge deler, men eg ville lest boka først.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk, då gjer eg det. Trur faktisk den ligger på Storytel som lydbok. Skal gjer den ein sjanse tenker eg =)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun Svensli