Jeg hadde så store forventninger til denne ettersom den har blitt omtalt som "den nye Harry Potter!" og greier - så jeg skjønte jeg kom til å bli skuffa. Og det ble jeg. Så til de grader. Synes språket var kjedelig, handlingen tok ikke av og det hele ble stakkato og kjedelig rett og slett. Etter 180 sider ga jeg opp, da følte jeg at boka fremdeles var på "bli kjent med hovedpersonene"-stadiet og da gadd jeg ikke mer. Denne når ikke Harry Potter til fotsålene engang!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg liker denne, men får mer Alice i eventyrland-vibber enn Harry Potter. Harry Potter er en mye mer moden serie, denne føler man hele veien er skrevet for barn. Og enig i at Townsend foreløpig ikke er i nærheten av Rowlings skrivetalent.

Det er likevel en morsom bok, og en bok jeg kan skjønne godt at har blitt en suksess.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Leseberta_23BertysiljehusmorStig TBjørn SturødMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit R