Nå er det bare noen dager igjen av lesetiden. Hvordan går det med dere?

Jeg begynte på boka, men mitt eksemplar var så vanskelig å lese, og jeg fikk ikke tak i lydbok.

Av det lille jeg leste ble jeg overrasket over hvor mye følelser og tanker det var i boken. Jeg trodde den skulle være mer en kald jakt. Hva tenker dere om det?

Hva var det mektigste i boken for dere?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei, jeg fikk ikke tak i den boka. Får bli med neste gang!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det mektigaste veit eg ikkje, men boka åpna jo for mange interessante betraktningar om kva som gjer ein til eit menneske. Ein har på den eine sida androidane, som er så menneskelike at den einaste måten å skilje dei ut på er å teste evnene til empati. Og boka tek også som snarast opp problemstillinga ved feilaktig å pensjonere eit menneske på grunnlag av slike testar. På den andre sida har ein menneska som er så stråleskada at dei blir sortert ut som annenrangs, Ville menneska som set opp kriteria for denne sorteringa kunne passere ein empatitest?

Forøvrig hadde eg stor glede av å halde boka opp mot filmen. Eg såg den oppatt på Netflix i helga, og liker den framleis veldig godt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KJulie StensethEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia