Denne helgen kjenner jeg at jeg trenger noe lettlest og eventyrlig underholdning. Voksenbøkene er derfor lagt til side for Harry Potter og fangen fra Azkaban av J. K. Rowling. Det er gøy å gjenlese en bok man leste for atten år siden. Deler av boken husker man godt, mens andre deler er helt glemt. Tror også at jeg leser og forstår boken på en annen måte nå som jeg er 32 år i forhold til da jeg var 14 år. Men en ting er sikkert, jeg koste meg med boken den gangen, og det samme gjør jeg nå.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har aldri lest Harry Potter, unntatt litt høytlesing, siden sønnen min ikke var helt stødig i lesing da han begynte på dem. Det er vel kanskje atten år siden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila