Hei! Då har eg iallfall kome så langt at eg har fått boka i hus. Biblioteket måtte låne den på fjernlån, og den ser ut til å vere svært velbrukt.
Ser fram til å lese...og håper den ikkje er altfor krevjande. :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg benytter meg også av bibliotekets fjernlån, men har ennå ikke fått boken i hus. Satser på at det ordner seg denne uken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har også fått boka via fjernlån. Har lest et par sider og liker stilen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Biblioteket i bygda hadde den ikke inne, men fjernlån ordner de! Har nå fått inn en "Århundrets bibliotek"-utgave fra 1995. Samme oversetter (og språklig sett da også den samme regner jeg med) som Jostein R sin utgave fra 1957. Bare 140 sider, så det går vel ikke så mange dager før jeg er ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa