Sterkt om Holocaust, sett frå ein ti år gamal gut sitt perspektiv. Anbefalast for både ungdom og vaksne. Må lesa boka som kjem etterpå og "Så".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Denne var fæl å lese. :-/ Minte litt om Gutten i den stripete pysjamasen først, men denne gutten mistet uskylden sin etterhvert. Slukte Så rett etterpå, både litt lyserer og litt mørkere. Viktige bøker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt enig med deg!!
Hadde jeg vært lærer så hadde jeg lest denne for barna.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skal jeg! Denne boka er bare så godt skrevet!! Og det er ille som voksen å sitte med kunnskapen om jødeforfølgelsen, når hovedpersonen i boka, Felix, er så uvitende om det selv. Han tror at fordi han er sønn av en bokhandler så er han i fare - for nazistene liker tydeligvis ikke bøker når de brenner dem på bål...Den delen av boka som omhandler at han gradvis innser at det er fordi han er jøde han må flykte, er hjerteskjærende. Boka klarer å ha humor oppi alt det vanskelige, og jeg er spent på å lese tredje boka som kommer nå i høst.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R