Hei,

Det ble til slutt Dvergen (Pär Lagerkvist) som gikk av med seieren.

Gratulerer til forslagsstilleren.

Jeg skal lage diskusjonstråd for En7 om ca. en uke.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei

Jeg har dvergen i hyllen, så jeg kan gå relativt fort i gang med å lese, men siden det er
første gang jeg er med, kunne jeg tenke meg å høre hvordan opplegget er for lesingen av boka: lese innen en viss dato og diskutere i etterkant eller foregår de litterære samtalene underveis?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei,

Etter at vi har valgt bok, lar jeg det gå ca. én uke før jeg lager ny diskusjonstråd. Dette fordi de som ikke har boka skal få litt tid på å skaffe seg den.

I diskusjonstråden fastsettes en leseperiode. Lengden på perioden er avhengig av hvor lang boka er, og det kan diskuteres etter periodens utløp.
Det vil ta ca. tre uker til neste boks diskusjonstråd blir lagt ut, og dessuten ligger tråden(e) ute hele tiden (jfr. hovedtråden).
Det ideelle ville kanskje vært å lese bøkene mer synkront, men det er tross alt en fordel å ha det mer fritt og anarkistisk. Det er nok stor forskjell på hvor god tid de enkelte deltagerne har til lesing.

De litterære samtalene foregår (stort sett) underveis, og det er fint om det blir opplyst i innlegget hvor i boka man er og refererer til (kapittel, sitat etc.).

Når det gjelder Dvergen er det en forholdsvis kort roman (min bokklubb-utgave ca. 150 sider),
så jeg regner med at leseperioden blir på to-tre uker (10. - 30. september).

God lesning!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelPiippokattaHarald KAlice NordlikriraKirsten LundNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolAud- HelenNinaCarine OlsrødTove Obrestad WøienMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti S