Har du noen ganger hatt lyst til å fortsette å skrive etter at boka er slutt? Hvordan går det videre med personene?
I våres og i sommer har jeg lest to romaner av veldig forskjellig karakter. Begge handler om relasjoner mellom mennesker og særlig mellom kvinne og mann. De slutter begge på forskjellig vis, i den ene får de hverandre etter en turbulent tid og alt virker bare lykkelig. Den andre er det forsøk på forsoning/ forklaring og de går hver sin vei.
Men hva skjer så videre? Er det bare lykke og møtes de andre på nytt senere til en helt annen slutt?
Jeg fabler videre i min egen tankeverden og dikter videre. Egentlig vil jeg nok at alt skal ende godt. Det kunne vært spennende å skrive videre, men jeg har hverken kapasitet eller forutsetning til det. Hva med dere andre?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har lest selv en fanfiction fortsettelse på en av favorittbøkene mine, Den røde pimpernells hevn - Sir Percy Hits Back, som nå er gitt ut i bokforrm, har bestillt den fra Amazon, The Redemption of Chauvelin. Slytherinsal har skrevet en kort fortsettelse til, Chauvelin and the League. Hun har også skrevet fortsettelse til andre bøker, noen utgitt og andre fortsatt som fanfiction.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandLars Mæhlum